Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - Model C - Mat zwart

Adviesprijs €304,00
€253,00 incl. BTW
Uw voordeel: €51,00
Artikelcode: 5-S-002-HD3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - model C - mat zwart

Op zoek naar een nieuwe wastafelkraan? De Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - model C - mat zwart is de perfecte keuze. Deze kraan combineert een prachtig design met unieke eigenschappen en is ideaal te combineren met een opzetwastafel. Het tijdloze ontwerp past moeiteloos in elke badkamer. Ontdek hieronder meer over de uitstekende kwaliteit van deze kraan en hoe het energie bespaart.

Gemakkelijk in gebruik

De kraan heeft een vaste uitloop en is eenvoudig te bedienen met één greep waarmee je de watertemperatuur en het -volume regelt. Met slechts één handbeweging verander je de temperatuur van koud naar warm. Door de hendel naar links, rechts, boven of beneden te bewegen, bepaal je de gewenste temperatuur en de hoeveelheid water.

Coldstart - Energievriendelijk

Alle Brauer Black kranen zijn voorzien van het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs als je de kraan opent in neutrale of licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor je boiler wordt geactiveerd. Met het Coldstart-mechanisme wordt je boiler niet geactiveerd wanneer je gewoon een glas water wilt pakken. Hierdoor verbruik je minder energie en bespaar je geld, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan het milieu. Een win-winsituatie!

Kwaliteit

De Brauer Black kranen ondergaan het elektroforese proces, waardoor de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen en zeer goed hecht aan het metaal. Hierdoor is de gekleurde laag van de Brauer Black kranen gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte kranen. Daarnaast zijn alle Brauer Black kranen voorzien van 'anti-vinger-afdruk' eigenschappen, waardoor ze minder gevoelig zijn voor vettige plekken en vingerafdrukken na aanraking.

Onderhoud

Om je zwarte kraan zo mooi mogelijk te houden, raden we aan om de kraan dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig de kraan wekelijks met zachte zeep, maar vermijd chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner. Wees ook voorzichtig met haarkleurmiddelen, waterontharder of sluierverwijderaar.

Belangrijkste specificaties:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Cartridge: ColdStart
  • Montage: Opbouw
  • Waterbesparend: Ja
  • Verhoogd model

Ontdek de Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - model C - mat zwart en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met deze kraan maak je een statement in je badkamer en profiteer je van de energiebesparende voordelen van het Coldstart-mechanisme.