Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - draaibaar - Platte uitloop - Model A - Mat zwart

Adviesprijs €317,00
€264,00 incl. BTW
Uw voordeel: €53,00
Artikelcode: 5-S-003-S3
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - platte uitloop - model a - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan van hoge kwaliteit? De Brauer BlackEdition opbouwkraan is een uitstekende keuze. Deze kraan heeft een hoog model met een draaibare platte uitloop, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Ontdek hieronder meer over de kwaliteit van deze kraan en hoe deze energie bespaart.

Kwaliteit en duurzaamheid

De Brauer Black kranen worden niet zomaar gespoten, maar ondergaan het elektroforese proces. Dit zorgt ervoor dat de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de laag uitstekend hecht aan het metaal. Hierdoor is de gekleurde laag van de Brauer Black kranen gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte kranen. Bovendien zijn alle Brauer Black kranen voorzien van anti-vinger-afdruk eigenschappen, waardoor ze minder gevoelig zijn voor vet en vlekken.

Energiebesparend met Coldstart

De Brauer BlackEdition kranen zijn uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waarmee je energie bespaart. Bij het openen van de kraan in de neutrale stand of zelfs een licht afwijkende positie, krijg je alleen koud water. Standaard kranen leveren in de neutrale stand gemengd water, wat de boiler activeert. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet geactiveerd wanneer je gewoon een glas water wilt pakken. Dit resulteert in energiebesparing en een lagere energierekening.

Onderhoudstips

Om je nieuwe zwarte kraan in optimale conditie te houden, raden we aan om de kraan dagelijks na gebruik droog te vegen met een zachte doek. Reinig de kraan wekelijks met milde zeep en vermijd chloor, alcoholhoudende reinigingsmiddelen en haarkleurmiddelen. Let ook op met waterontharders en sluierverwijderaars. Op deze manier blijft je Brauer BlackEdition wastafelmengkraan er als nieuw uitzien.

Ruim assortiment

Brauer biedt een breed assortiment sanitair producten, waaronder de prachtige BlackEdition kraan. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw badkamer past. Met Brauer ben je verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Mat Zwart
  • Coldstart: Ja
  • Opbouwkraan
  • Waterbesparend
  • Anti-vinger-afdruk