Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - draaibaar - Platte uitloop - Model B - Mat zwart

Adviesprijs €317,00
€264,00 incl. BTW
Uw voordeel: €53,00
Artikelcode: 5-S-003-S2
Op voorraad
 • Gratis bezorging vanaf €100*

 • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

 • Laagste prijs garantie!

 • Moderne showroom

Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - platte uitloop - model b - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan van hoge kwaliteit en met een modern design? Dan is de Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw een uitstekende keuze. Deze kraan heeft een hoog model met een draaibare platte uitloop, waardoor je de waterstraal gemakkelijk kunt richten. Hieronder vind je meer informatie over de uitstekende kwaliteit van deze kraan en hoe deze bijdraagt aan energiebesparing.

Kwaliteit en duurzaamheid

De Brauer BlackEdition kranen worden vervaardigd volgens het elektroforese proces, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking. De mat zwarte kleur wordt tijdens het aanbrengen elektrisch geladen, waardoor deze uitstekend hecht aan het metaal. De gekleurde laag is gladder, vlakker en sterker dan bij kranen die zijn gespoten of poedergelakt. Bovendien zijn alle Brauer BlackEdition kranen voorzien van anti-vinger-afdruk eigenschappen, waardoor vettige plekken of vingerafdrukken geen kans krijgen.

Coldstart-mechanisme voor energiebesparing

De Brauer BlackEdition kranen zijn uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je geen onnodig warm water verbruikt. Wanneer je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie, stroomt er nog steeds koud water. Bij standaard kranen zou je in de neutrale positie gemengd water krijgen, wat je boiler activeert. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt je boiler niet geactiveerd wanneer je alleen koud water nodig hebt, waardoor je energie en kosten bespaart.

Onderhoudstips

Om je nieuwe zwarte kraan in optimale conditie te houden, raden we aan om deze dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Voor wekelijks onderhoud adviseren we het gebruik van zachte zeep. Let op: gebruik geen chloor, alcohol- of verdunnerhoudende reinigingsmiddelen, haarkleurmiddelen, waterontharder of sluierverwijderaar, aangezien deze de afwerking van de kraan kunnen beschadigen.

Ruim assortiment

Brauer biedt een breed assortiment aan sanitair producten, waaronder deze hoogwaardige zwarte kraan. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diverse kleuren. Met het prachtige design, de goede kwaliteit en de scherpe prijs biedt Brauer de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Belangrijkste kenmerken

 • Kleur: Mat Zwart
 • Type: Opbouwkraan
 • Draaibaar
 • Platte uitloop
 • Model: b
 • Waterbesparend
 • Anti-vinger-afdruk eigenschappen