Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - Model B - Mat zwart

Adviesprijs €304,00
€253,00 incl. BTW
Uw voordeel: €51,00
Artikelcode: 5-S-002-HD5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - model b - mat zwart

Bent u op zoek naar een nieuwe wastafelkraan met een prachtig design en unieke eigenschappen? Dan is de Brauer BlackEdition opbouwkraan de perfecte keuze. Deze kraan heeft een verhoogd model, waardoor hij perfect te combineren is met een opzetwastafel. Het tijdloze ontwerp past moeiteloos in elke badkamer. Hieronder vindt u meer informatie over de uitstekende kwaliteit van deze kraan en hoe hij energie bespaart.

Gemakkelijk in gebruik

De Brauer BlackEdition kraan heeft een vaste uitloop en is eenvoudig te bedienen met één greep. Met deze greep regelt u zowel de watertemperatuur als het watervolume. Met slechts één handbeweging kunt u de temperatuur van koud naar warm veranderen. Door de hendel naar links, rechts, boven of beneden te bewegen, kunt u de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid instellen.

Energievriendelijk Coldstart-mechanisme

De Brauer BlackEdition kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit betekent dat u bewust moet kiezen voor warm water en daarmee het activeren van uw boiler. In tegenstelling tot kranen zonder Coldstart-mechanisme, die uw boiler zelfs in neutrale positie activeren. Door uw boiler niet onnodig te activeren, bespaart u geld en vermindert u uw energieverbruik. Dit is een win-winsituatie voor uw portemonnee en het milieu.

Kwaliteit en onderhoud

De Brauer BlackEdition kranen worden met zorg vervaardigd en ondergaan het elektroforeseproces. Hierbij wordt de mat zwarte kleur elektrisch geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de laag zeer goed hecht aan het metaal. Hierdoor is de gekleurde laag gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte kranen. Daarnaast zijn alle Brauer BlackEdition kranen voorzien van een 'anti-vinger-afdruk'-eigenschap, waardoor ze minder gevoelig zijn voor vlekken en vingerafdrukken.

Om uw zwarte kraan in optimale conditie te houden, raden wij aan om de kraan dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig de kraan wekelijks met zachte zeep en vermijd het gebruik van chloor, alcoholhoudende reinigingsmiddelen en verdunners. Let ook op met haarkleurmiddelen, waterontharders en sluierverwijderaars.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Mat Zwart
  • Coldstart-mechanisme
  • Opbouwkraan
  • Waterbesparend
  • Verhoogd model