Brauer

Brauer Black Carving Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - draaibaar - hendel lang smal Carving- Mat zwart

Adviesprijs €320,00
€267,00 incl. BTW
Uw voordeel: €53,00
Artikelcode: 5-S-003-R4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black carving Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - hendel lang smal carving- mat zwart

Op zoek naar een stijlvolle en functionele wastafelkraan? De Brauer Black carving Wastafelmengkraan opbouw is precies wat je nodig hebt. Met zijn mat zwarte afwerking en uniek vormgegeven hendel is deze kraan een echte eyecatcher in je badkamer. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Brauer en maak je badkamer compleet met deze kraan.

Stijlvol design

De mat zwarte afwerking van de Brauer Black carving Wastafelmengkraan geeft je badkamer een moderne en luxe uitstraling. De hendel is lang en smal met een bijzonder carving patroon, wat zorgt voor een uniek en stijlvol accent. Deze kraan is perfect geschikt voor wie op zoek is naar een eigentijdse en trendy badkamerinrichting.

Functioneel en draaibaar

Naast het prachtige design biedt de Brauer Black carving Wastafelmengkraan ook uitstekende functionaliteit. De kraan is draaibaar, waardoor je gemakkelijk de waterstraal kunt richten waar je wilt. De hendel is ergonomisch ontworpen en biedt een comfortabele grip, zelfs met natte handen. Zo wordt het gebruik van de kraan een plezierige ervaring.

Hoogwaardige afwerking

Deze wastafelkraan is voorzien van een hoogwaardige mat zwarte coating die zorgt voor duurzaamheid en een langdurige mooie uitstraling. De kraan is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en is bestand tegen krassen en corrosie. Zo kun je lang genieten van een kraan die er als nieuw uitziet.

Specificaties:

  • Kleur: Mat zwart
  • Opbouwmodel
  • Hoogte: [specificatie]
  • Draaibaar
  • Hendel: Lang en smal met carving patroon

Met de Brauer Black carving Wastafelmengkraan opbouw haal je niet alleen een functionele kraan in huis, maar ook een prachtig designobject. De combinatie van mat zwart, het draaibare ontwerp en de uniek vormgegeven hendel maken deze kraan een ware blikvanger in je badkamer. Maak je badkamer compleet met Brauer.