Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - Model D - Mat zwart

Adviesprijs €304,00
€253,00 incl. BTW
Uw voordeel: €51,00
Artikelcode: 5-S-002-HD4
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - model d - mat zwart

Op zoek naar een nieuwe wastafelkraan? De Brauer BlackEdition opbouwkraan combineert een prachtig design met unieke eigenschappen. Dit verhoogde model kraan is perfect te combineren met een opzetwastafel en past moeiteloos in elke badkamer. Ontdek de uitstekende kwaliteit en energiebesparende functies van deze kraan.

Gemakkelijk in gebruik

De kraan is voorzien van een vaste uitloop en kan eenvoudig bediend worden met één greep. Hiermee regel je zowel de watertemperatuur als het waterdebiet. Met een simpele handbeweging pas je de temperatuur aan van koud naar warm. Door de hendel naar links, rechts, boven of beneden te bewegen, bepaal je de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid.

Coldstart - Energievriendelijk

Alle Brauer BlackEdition kranen zijn uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat er geen onnodig warm water wordt verbruikt. Als je de kraan opent in een neutrale positie of zelfs licht afwijkende positie, stroomt er nog steeds koud water uit. In tegenstelling tot standaard kranen die gemengd water leveren in neutrale positie en daardoor je boiler activeren. Met de Brauer BlackEdition kraan bespaar je energie, wat resulteert in kostenbesparing en een positieve bijdrage aan het milieu.

Kwaliteit

De Brauer BlackEdition kranen ondergaan het elektroforese proces, waardoor de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de kleurlaag zeer goed hecht aan het metaal. De gekleurde laag van de kraan is daardoor gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte kranen. Bovendien zijn de Brauer BlackEdition kranen voorzien van 'anti-vinger-afdruk' eigenschappen, waardoor vettige plekken en vingerafdrukken na aanraking minimaal zichtbaar zijn. Dit maakt de kraan gemakkelijk in onderhoud en geeft een langdurig mooie uitstraling.

Onderhoud

Om de zwarte kraan in optimale conditie te houden, raden we aan om deze na gebruik droog te vegen met een zachte doek. Daarnaast adviseren we wekelijks reinigen met zachte zeep. Let op dat je geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner gebruikt. Wees ook voorzichtig met haarkleurmiddelen, waterontharders of sluierverwijderaars.

Belangrijkste kenmerken

  • Mat Zwart
  • Coldstart
  • Opbouwkraan
  • Waterbesparend
  • Verhoogd model