Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - draaibaar - Ronde uitloop - Model B - Mat zwart

Adviesprijs €290,00
€242,00 incl. BTW
Uw voordeel: €48,00
Artikelcode: 5-S-003-R2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - ronde uitloop - model b - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan van hoge kwaliteit? De Brauer Black kraan is een uitstekende keuze! Niet alle zwarte kranen zijn hetzelfde, en de Brauer Black kraan onderscheidt zich door zijn kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek hieronder waarom deze kraan zo bijzonder is en hoe hij energie bespaart.

Kwaliteit

De Brauer Black kranen worden niet zomaar gespoten, maar ondergaan het elektroforese proces. Tijdens dit proces wordt de mat zwarte kleur elektrisch geladen, zodat de laag uitstekend hecht aan het metaal. Hierdoor is de gekleurde laag van de Brauer Black kraan gladder, vlakker en sterker dan die van gespoten of poedergelakte kranen. De Brauer Black kraan is daardoor minder gevoelig voor beschadigingen. Bovendien zijn alle Brauer Black kranen voorzien van anti-vingerafdruk eigenschappen, waardoor ze minder vatbaar zijn voor vet en geen vettige plekken of vingerafdrukken achterlaten na aanraking.

Coldstart Energievriendelijk

Alle Brauer Black kranen zijn uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs wanneer je de kraan opent in neutrale positie of een licht afwijkende positie, krijg je alleen koud water. Standaard kranen leveren gemengd water in neutrale positie, waardoor je boiler geactiveerd wordt. Met het Coldstart-mechanisme bespaar je energie, geld en draag je bij aan het milieu.

Onderhoud

Om je zwarte kraan mooi te houden, raden we aan om de kraan dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Reinig de kraan wekelijks met zachte zeep, maar vermijd chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner. Wees ook voorzichtig met haarkleurmiddelen, waterontharders of sluierverwijderaars.

Specificaties Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan:

  • Kleur: Mat Zwart
  • ColdStart
  • Opbouwkraan
  • Waterbesparend
  • Anti-vingerafdruk

Brauer biedt een ruim assortiment sanitairproducten van hoge kwaliteit. Met het prachtige design, de goede kwaliteit en de scherpe prijs ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.