Brauer

Brauer Black Edition Wastafelmengkraan opbouw - Hoog - draaibaar - Ronde uitloop - Model A - Mat zwart

Adviesprijs €290,00
€242,00 incl. BTW
Uw voordeel: €48,00
Artikelcode: 5-S-003
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - ronde uitloop - model a - mat zwart

Op zoek naar een zwarte kraan? Dan ben je misschien overweldigd door het enorme aanbod. Logisch, maar de ene zwarte kraan is de andere niet. De kranen verschillen namelijk in kwaliteit en duurzaamheid. Eén van onze favorieten is de Brauer Black kraan! Ontdek hieronder meer over de uitstekende kwaliteit van deze kraan en hoe het energie bespaart.

Kwaliteit

Het spuiten van een kraan levert niet altijd de gewenste kwaliteit op. Daarom ondergaan de Brauer Black kranen het elektroforese proces. Dit betekent dat de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen, waardoor de laag uitstekend hecht aan het metaal. Hierdoor is de gekleurde laag van de Brauer Black kranen gladder, vlakker en sterker dan bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte kranen. Gespoten of poedergelakte kranen zijn veel gevoeliger voor beschadigingen. Bovendien zijn alle Brauer Black kranen uitgerust met anti-vingerafdruk eigenschappen. Hierdoor zijn de kranen minder vatbaar voor vet en vertonen ze geen vettige plekken of vingerafdrukken na aanraking.

Coldstart Energievriendelijk

Alle Brauer Black kranen zijn voorzien van het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de Coldstart kraan opent in de neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, waardoor je boiler wordt geactiveerd. Met het Coldstart-mechanisme wordt je boiler niet geactiveerd wanneer je gewoon een glas water wilt pakken. Hierdoor verbruik je minder energie dan met een andere kraan. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld én draag je bij aan het milieu. Een win-winsituatie, toch?

Onderhoud

Natuurlijk wil je je nieuwe zwarte kraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om de kraan dagelijks na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij om de kraan wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner. Let ook op met haarkleurmiddelen, waterontharder of sluierverwijderaar.

Ruim assortiment

Brauer biedt een breed assortiment sanitair producten aan. Veel producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diverse kleuren. Met het prachtige design, de goede kwaliteit en een scherpe prijs ben je verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Belangrijkste kenmerken:

  • Mat Zwart
  • Opbouwkraan
  • Waterbesparend
  • Eengreepsbediening
  • ColdStart-mechanisme

Maak je badkamer compleet met de Brauer BlackEdition Wastafelmengkraan opbouw - hoog - draaibaar - ronde uitloop - model a - mat zwart. Geniet van de hoogwaardige kwaliteit, de energiebesparende functies en het stijlvolle design van deze kraan.