Brauer

Brauer Brushed Carving Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld RVS

Adviesprijs €1.032,00
€860,00 incl. BTW
Uw voordeel: €172,00
Artikelcode: 5-NG-085-1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Carving Badkraan Opbouw - glijstang - 2 functies - 2 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld RVS

Ontspan en geniet optimaal van je warme bad met de Brauer Brushed Carving Badkraan Opbouw. Deze luxe thermostatische badkraan met glijstang is een topper uit de Brauer Brushed Carving serie. De kraan is onderdeel van een complete collectie RVS-kleurige badkamerkranen met een stoer karakter. De reliëf bedieningshendels en -knoppen geven de kraan een robuuste uitstraling. De thermostatische opbouw badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief kraan, baduitloop, glijstangset en handdouche. Met zijn moderne design is deze badkraan een prachtige toevoeging aan je badkamer.

Complete set

Deze opbouw badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Brushed Carving badkraan heeft een glijstang van 70 cm, wat zorgt voor een perfecte hoogte tijdens het vullen van je bad. De kraan is voorzien van twee knoppen waarmee je eenvoudig de waterstroom en -temperatuur kunt regelen. Het moderne design van deze badkraan voegt een eigentijdse touch toe aan je badkamerinterieur.

Energievriendelijk

Deze Brauer badkraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor gebruik je geen onnodig warm water. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, stroomt er koud water uit. Dit voorkomt onnodig energieverbruik van je cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer Brushed Carving badkraan bespaar je geld en draag je bij aan een milieuvriendelijkere badervaring.

PVD-coating

De Brauer Brushed Carving badkraan is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in je badkamer. Dankzij de duurzame PVD-coating is de kraan goed beschermd tegen slijtage en corrosie. De dunne laag zorgt ervoor dat het geborsteld RVS-materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven. Met deze badkraan geniet je jarenlang van een prachtige en duurzame toevoeging aan je badkamer.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar