Brauer

Brauer Black Carving Badkraan opbouw - glijstang - 2 functies - 2 carving knoppen - 2 carving knoppen - handdouche Staaf 1 stand - mat zwart

Adviesprijs €899,00
€749,00 incl. BTW
Uw voordeel: €150,00
Artikelcode: 5-S-085-1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving Badkraan opbouw - glijstang - 2 functies - 2 carving knoppen - handdouche Staaf 1 stand - mat zwart

Na een lange dag is er niets zo ontspannend als een warm bad. En voor het vullen van dat bad heb je natuurlijk een goede kraan nodig. De Brauer Black Carving thermostatische opbouw badkraan met glijstang is een absolute topper uit de Black Carving serie van Brauer. Deze serie biedt een complete collectie zwarte badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Black Carving kranen hebben een reliëf patroon, waardoor de kraan een stoer karakter krijgt. De thermostatische opbouw badkraan wordt geleverd met een kraan, een baduitloop, een glijstangset en een handdouche. Combineer deze kraan met andere zwarte elementen van Brauer en creëer een badkamer in jouw eigen stijl!

Complete set

Deze badkraan wordt geleverd als complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De Brauer Black Carving opbouw badkraan heeft een glijstang van 70 cm en wordt bediend met twee carving knoppen. Het design van deze opbouw badkraan is modern en past perfect in elke badkamer.

Energievriendelijk

De Brauer Black Carving kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor gebruik je geen onnodig warm water. Zelfs in neutrale of licht afwijkende positie levert de kraan koud water. Standaard kranen leveren gemengd water in neutrale positie, wat resulteert in onnodig energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer Black Carving kraan bespaar je geld en draag je bij aan het milieu.

Kwaliteit en onderhoud

De Brauer Black Carving producten worden behandeld met een elektroforese proces, waarbij de mat zwarte kleur elektrisch geladen wordt tijdens het aanbrengen. Hierdoor hecht de kleurlaag uitstekend aan het metaal en is deze gladder, vlakker en sterker dan bij gespoten of poedergelakte producten. De Black Carving producten zijn minder gevoelig voor beschadigingen en vlekken. Om de kraan in optimale conditie te houden, raden we aan om na gebruik af te drogen met een zachte doek en wekelijks te reinigen met zachte zeep. Gebruik geen chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar