Brauer

Brauer Black Carving badkraanopbouw - glijstang - 2 functies - 2 carving knoppen - 2 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - mat zwart

Adviesprijs €899,00
€749,00 incl. BTW
Uw voordeel: €150,00
Artikelcode: 5-S-085-2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black Carving badkraanopbouw - glijstang - 2 functies - 2 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - mat zwart

Niets werkt zo ontspannend als een warm bad na een lange dag. Daarbij heb je natuurlijk een goede kraan nodig om het bad te vullen. Deze luxe thermostatische opbouw badkraan met glijstang is een absolute topper uit de Brauer Black Carving serie. De set bestaat uit een kraan, een baduitloop, een glijstangset en een handdouche met drie standen. De prachtige mat zwarte afwerking geeft de kraan een luxe uitstraling die perfect past bij een moderne badkamer. Met deze set creëer je een badkamer in jouw eigen stijl, vooral wanneer je het combineert met andere zwarte elementen van Brauer.

Complete set

De badkraan wordt geleverd als een complete set, inclusief douchegarnituur, rozet, uitloop, houder en handdoucheset. De glijstang heeft een lengte van 70 cm en de kraan is voorzien van twee knoppen om eenvoudig de watertoevoer en temperatuur te regelen. Het moderne design van deze opbouw badkraan zal zeker een blikvanger zijn in jouw badkamer.

Energievriendelijk

De Brauer Black Carving kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit betekent dat je geen onnodig warm water gebruikt wanneer je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie. In tegenstelling tot standaard kranen die in neutrale positie gemengd water leveren, voorkomt dit mechanisme onnodig energieverbruik door cv-ketels, circulatiepompen of boilers. Met de Brauer Black kranen bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten ondergaan een speciaal elektroforese proces, waarbij de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de gekleurde laag extreem goed hecht aan het metaal, waardoor deze gladder, vlakker en sterker is dan bij gespoten of poedergelakte producten. Daarnaast zijn de Brauer Black Carving producten minder gevoelig voor vet, waardoor vlekken en vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn. Zo blijft jouw kraan langer mooi en gemakkelijk te onderhouden.

Onderhoud

Om de kraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan om na gebruik het product af te drogen met een zachte doek. Voor wekelijks onderhoud adviseren wij het gebruik van zachte zeep. Gebruik nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat deze de matte zwarte afwerking kunnen beschadigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Inclusief handdoucheset
  • Garantie: 5 jaar