Brauer

Brauer Copper Edition Badkraan inbouw - douchegarnituur - 3 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €1.544,00
€1.287,00 incl. BTW
Uw voordeel: €257,00
Artikelcode: 5-GK-046
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Edition Badkraan inbouw - Douchegarnituur - 3 gladde knoppen - Handdouche staaf 1 stand - PVD - Geborsteld Koper

Op zoek naar de perfecte badthermostaat voor jouw badkamer? De Brauer Copper Edition inbouw badthermostaat is een absolute favoriet! Deze badkraan is gemaakt van 100 massief messing met een prachtige geborstelde afwerking. Niet alleen ziet het er geweldig uit, maar het is ook functioneel. Met deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer thermostatische inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badthermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je kunt de kraan eenvoudig in de wand monteren, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat tevens een handdouche, slang, badoverloop en een wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche eenvoudig openen en sluiten. Met de thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor verspil je geen onnodig warm water. Zelfs als je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig inschakelen van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler en onnodig energieverbruik. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler pas geactiveerd wanneer dat echt nodig is, waardoor je energie bespaart. Met de Brauer kranen bespaar je dus niet alleen geld, maar lever je ook een bijdrage aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Copper Edition badkraan is niet alleen een prachtige blikvanger in jouw badkamer, maar is ook voorzien van een duurzame PVD-coating. Deze coating is milieuvriendelijk en biedt uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie. De dunne laag zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven, waardoor de kraan zijn mooie uitstraling behoudt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Geborsteld Koper PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset