Brauer

Brauer Gunmetal carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD- geborsteld gunmetal

Adviesprijs €1.610,00
€1.342,00 incl. BTW
Uw voordeel: €268,00
Artikelcode: 5-GM-095
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Carving Inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD- geborsteld gunmetal

De Brauer Gunmetal Carving inbouw badkraan is een echte topper! Deze luxe inbouw badkraan is gemaakt van 100% massief messing met een afwerking van geborsteld gunmetal. Brauer Gunmetal Carving is een complete collectie gunmetal badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Gunmetal Carving kranen zijn voorzien van een reliëfpatroon en geven de kranen een stoer karakter. Met de mogelijkheden van deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badkraan van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. De stopkraantjes geven de mogelijkheid om de uitloop en handdouche open en dicht te draaien. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De kraan heeft tevens een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin!

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler worden geactiveerd en energie verbruiken. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld én draag je bij aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Carving badkraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze badkraan voorzien van PVD-coating. Dit is een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. De PVD-afwerking biedt uitstekende weerstand tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven! Ook zijn vingerafdrukken, kalk- en zeepresten nauwelijks zichtbaar op gunmetal. Dankzij de unieke samenstelling van gunmetal is dit materiaal ijzersterk.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset