Brauer

Brauer Gunmetal Carving Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €1.408,00
€1.173,00 incl. BTW
Uw voordeel: €235,00
Artikelcode: 5-GM-094
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Carving Badkraan Inbouw - Douchegarnituur - 20cm uitloop - Inbouwdeel - 3 carving knoppen - Handdouche rond 3 standen - PVD - Geborsteld Gunmetal

De Brauer Gunmetal Carving inbouw badkraan is een absolute topper! Deze luxe inbouw badkraan is gemaakt van 100% massief messing met een prachtige afwerking van geborsteld gunmetal. De Gunmetal Carving collectie van Brauer is een complete lijn van robuuste gunmetal badkamerkranen. De bedieningshendels en knoppen van de Gunmetal Carving kranen hebben een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter. Met deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badkraan van Brauer wordt geleverd inclusief inbouwdeel. Je kunt de kraan eenvoudig in de wand monteren, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche openen en sluiten. Met behulp van de thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste watertemperatuur instellen. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor verspil je geen onnodig warm water. Als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig inschakelen van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler en onnodig energieverbruik. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler pas geactiveerd wanneer dat echt nodig is, waardoor je energie bespaart. Met de Brauer kranen bespaar je dus niet alleen geld, maar draag je ook bij aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Carving badkraan is een opvallende verschijning in jouw badkamer. Bovendien is deze badkraan voorzien van een duurzame PVD-coating. Deze coating is milieuvriendelijk en zorgt voor een sterke kleurlaag. De PVD-afwerking biedt uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie. Dankzij de dunne laag blijft het materiaal en de kleur langdurig beschermd. Bovendien zijn vingerafdrukken, kalk- en zeepresten nauwelijks zichtbaar op het gunmetal oppervlak. Het unieke samenstelling van gunmetal maakt het materiaal bijzonder sterk.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset