Brauer

Brauer Gold Edition Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld goud

Adviesprijs €1.342,00
€1.118,00 incl. BTW
Uw voordeel: €224,00
Artikelcode: 5-GG-022
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gold Edition Badkraan Inbouw - Douchegarnituur - 20cm uitloop - Inbouwdeel - 3 gladde knoppen - Handdouche staaf 1 stand - PVD - Geborsteld goud

De Brauer Gold Edition inbouw badthermostaat is een echte topper! Deze luxe inbouw badthermostaat is gemaakt van 100% massief messing met een afwerking van geborsteld goud. Deze ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook functioneel. Met de mogelijkheden van deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badthermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. De stopkraantjes geven de mogelijkheid om de uitloop en handdouche open en dicht te draaien. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De kraan heeft tevens een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden. Dit biedt extra veiligheid voor jou en je gezin!

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler starten en energie verbruiken. Doordat het Coldstart-mechanisme ervoor zorgt dat de boiler niet meteen wordt geactiveerd, verbruik je minder energie dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en lever je een bijdrage aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Gold Edition badkraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze badkraan voorzien van een duurzame PVD-coating. Dit is een milieuvriendelijke en sterke kleurlaag die uitstekend bestendig is tegen slijtage en corrosie. De dunne laag zorgt ervoor dat zowel het materiaal als de kleur extra lang beschermd blijven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Goud geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset