Brauer

Brauer Brushed carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD- geborsteld RVS

Adviesprijs €1.610,00
€1.342,00 incl. BTW
Uw voordeel: €268,00
Artikelcode: 5-NG-095
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD- geborsteld RVS

Ontdek de uitstekende kwaliteit van de Brauer Brushed Carving inbouw badkraan. Deze luxe badkraan is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een stijlvolle geborsteld RVS afwerking. Met de reliëf bedieningshendels en -knoppen van de Brushed Carving serie voeg je een stoere touch toe aan je badkamer. Deze badkraan biedt je een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badkraan van Brauer wordt geleverd als complete set, inclusief inbouwdeel. Hierdoor kun je de kraan eenvoudig in de wand monteren, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche gemakkelijk openen en sluiten. De thermostaat stelt je in staat om de gewenste temperatuur eenvoudig in te stellen. Bovendien is de kraan voorzien van een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor gebruik je geen onnodig warm water. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, stroomt er nog steeds koud water uit. Dit voorkomt onnodig energieverbruik van je cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Met de Brauer Brushed Carving badkraan bespaar je geld en draag je bij aan een milieuvriendelijkere badervaring.

PVD-coating

De Brauer Brushed Carving badkraan is niet alleen functioneel, maar ook een directe blikvanger in je badkamer. Dankzij de duurzame PVD-coating is de kraan uitstekend beschermd tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag zorgt ervoor dat het geborsteld RVS-materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven. Met deze badkraan geniet je jarenlang van een prachtige en duurzame toevoeging aan je badkamer.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset