Brauer

Brauer Gunmetal Edition Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €1.342,00
€1.118,00 incl. BTW
Uw voordeel: €224,00
Artikelcode: 5-GM-022
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Badkraan Inbouw - Douchegarnituur - 20cm Uitloop - Inbouwdeel - 3 Gladde Knoppen - Handdouche Staaf 1 Stand - PVD - Geborsteld Gunmetal

De Brauer Gunmetal Edition inbouw badthermostaat is een echte topper! Deze luxe inbouw badthermostaat is gemaakt van 100% massief messing met een prachtige afwerking van geborsteld gunmetal. Naast het mooie design is deze kraan ook functioneel en biedt hij een heerlijke en comfortabele badervaring. Met de uitgebreide mogelijkheden van deze kraan geniet je optimaal van je badmoment.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badthermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Het installeren van de kraan is eenvoudig en zorgt voor een nette afwerking in je badkamer. De set bevat tevens een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. Met de handige stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche eenvoudig openen en sluiten. Dankzij de thermostaatfunctie stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat zorgt voor extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is voorzien van het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water verspilt. Zelfs wanneer je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, krijg je alleen koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, wat ervoor zorgt dat de cv-ketel, circulatiepomp of boiler start en energie verbruikt. Het Coldstart-mechanisme zorgt ervoor dat de boiler niet meteen wordt geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt dan met andere kranen. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan een duurzaam milieu.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Edition badkraan is een absolute eyecatcher in je badkamer. De kraan is voorzien van een duurzame PVD-coating. Deze coating is milieuvriendelijk en sterk. Het beschermt het materiaal en de kleur van de kraan tegen slijtage en corrosie. Dankzij deze dunne laag blijft de kraan langdurig mooi en zijn vingerafdrukken, kalk- en zeepresten nauwelijks zichtbaar op het gunmetal oppervlak. Daarnaast is gunmetal door zijn unieke samenstelling ook nog eens zeer sterk en duurzaam.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset