Brauer

Brauer Gunmetal Carving Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €1.408,00
€1.173,00 incl. BTW
Uw voordeel: €235,00
Artikelcode: 5-GM-093
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Carving Badkraan Inbouw - Douchegarnituur - 20cm uitloop - Inbouwdeel - 3 carving knoppen - Handdouche staaf 1 stand - PVD - Geborsteld gunmetal

De Brauer Gunmetal Carving thermostatische inbouwbadkraan is een echte topper! Deze luxe inbouwbadkraan is gemaakt van 100% massief messing met een prachtige afwerking van geborsteld gunmetal. De Gunmetal Carving collectie van Brauer biedt een complete reeks gunmetal badkamerkranen met een stoere twist. De bedieningshendels en -knoppen van alle Gunmetal Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon, wat zorgt voor een uniek en robuust karakter. Met deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badthermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je kunt de kraan eenvoudig in de wand monteren, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. Met behulp van de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche eenvoudig openen en sluiten. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste watertemperatuur in. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor verspil je geen onnodig warm water. Als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig inschakelen van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler en onnodig energieverbruik. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler pas geactiveerd wanneer dat echt nodig is, waardoor je energie bespaart. Met de Brauer kranen bespaar je dus niet alleen geld, maar draag je ook bij aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Carving badkraan is een echte blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze badkraan voorzien van een duurzame PVD-coating. Deze coating is milieuvriendelijk en zorgt voor een sterke kleurlaag. De PVD-afwerking biedt uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie. Dankzij de dunne laag blijven het materiaal en de kleur langdurig beschermd. Bovendien zijn vingerafdrukken, kalk- en zeepresten nauwelijks zichtbaar op gunmetal. Het unieke gunmetal materiaal is ijzersterk en staat garant voor een lange levensduur.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset