Brauer

Brauer Chrome Carving Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - chroom

Adviesprijs €1.009,00
€841,00 incl. BTW
Uw voordeel: €168,00
Artikelcode: 5-CE-094
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Carving Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - chroom

De Brauer Chrome Carving inbouw badkraan is een absolute topper! Deze luxe inbouw badkraan is gemaakt van hoogwaardig massief messing met een glanzende chroomafwerking. De Chrome Carving collectie van Brauer biedt een complete lijn chroomkleurige badkamerkranen met een stoere uitstraling. De reliëf patroon bedieningshendels en -knoppen geven deze kranen een robuust karakter.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badkraan van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je kunt de kraan eenvoudig in de wand monteren, zodat alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche openen en sluiten. De thermostaat maakt het gemakkelijk om de gewenste watertemperatuur in te stellen. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat zorgt voor extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor gebruik je geen onnodig warm water. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in onnodig energieverbruik van je cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je energie bespaart. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan het milieu.

Onderhoud

Natuurlijk wil je de kraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset