Brauer

Brauer Chrome Edition Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - chroom

Adviesprijs €943,00
€786,00 incl. BTW
Uw voordeel: €157,00
Artikelcode: 5-CE-022
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Badkraan Inbouw - Douchegarnituur - 20cm uitloop - Inbouwdeel - 3 gladde knoppen - Handdouche staaf 1 stand - Chroom

De Brauer Chrome Edition inbouw badthermostaat is een echte topper! Deze luxe inbouw badthermostaat is gemaakt van 100% massief messing met een glanzende chroom afwerking. Niet alleen ziet deze kraan er prachtig uit, maar hij is ook zeer functioneel. Met de vele mogelijkheden van deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer thermostatische inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badthermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche eenvoudig openen en sluiten. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat zorgt voor extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler starten en energie verbruiken. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en lever je een bijdrage aan het milieu.

Onderhoud

Natuurlijk wil je de kraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset