Brauer

Brauer Gold Edition Badkraan inbouw - douchegarnituur - 3 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - goud geborsteld

Adviesprijs €1.544,00
€1.287,00 incl. BTW
Uw voordeel: €257,00
Artikelcode: 5-GG-046
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gold Edition Badkraan inbouw - douchegarnituur - 3 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - goud geborsteld

Een perfecte badthermostaat voor in jouw badkamer? De Brauer Gold Edition inbouw badthermostaat is een echte favoriet! Dit artikel is gemaakt van 100% massief messing met een geborstelde afwerking. Deze ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook functioneel. Met de mogelijkheden van deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badthermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. De stopkraantjes geven de mogelijkheid om de uitloop en handdouche open en dicht te draaien. Met de thermostaat stel je daarnaast gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De kraan heeft tevens een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden. Dit biedt extra veiligheid voor jou en je gezin!

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig activeren van de boiler, circulatiepomp of cv-ketel. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Gold Edition badkraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze badkraan voorzien van PVD-coating. Dit is een duurzame, milieuvriendelijke en sterke kleurlaag. De PVD-afwerking is uitstekend bestendig tegen slijtage en corrosie. Deze dunne laag zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang beschermd blijven!

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Goud geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset