Brauer

Brauer Black carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - Electroplating - mat zwart

Adviesprijs €1.347,00
€1.123,00 incl. BTW
Uw voordeel: €224,00
Artikelcode: 5-S-096
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Black carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - Electroplating - mat zwart

De Brauer Black Carving thermostatische inbouwbadkraan is een echte topper! Deze luxe inbouw badthermostaat is gemaakt van 100% massief messing met een mat zwarte afwerking. Brauer Black Carving is een complete collectie zwarte badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Black Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter. Met de mogelijkheden van deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer thermostatische inbouwbadkraan

Deze luxe thermostatische inbouwbadkraan van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. De stopkraantjes geven je de mogelijkheid om de uitloop en handdouche open en dicht te draaien. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De kraan heeft tevens een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

De Brauer Black Carving kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler worden geactiveerd en energie verbruiken. Met de Brauer Black kranen bespaar je dus geld én draag je jouw steentje bij aan het milieu.

Kwaliteit

De Brauer Black Carving producten ondergaan een zogenaamd elektroforese proces. Dit betekent dat de mat zwarte kleur elektrisch wordt geladen tijdens het aanbrengen, zodat de laag zeer goed hecht aan het bewerkte metaal. De gekleurde laag van het Brauer Black Carving assortiment is daarom gladder, vlakker en sterker dan de gekleurde laag van bijvoorbeeld gespoten of poedergelakte producten. Gespoten of poedergelakte producten zijn veel gevoeliger voor beschadigingen. De Brauer Black Carving producten zijn minder ontvankelijk voor vet, waardoor je minder snel last hebt van vlekken of vingerafdrukken.

Onderhoud

Natuurlijk wil je de kraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Mat Zwart
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatisch
  • Type kraan: Inbouwkraan
  • Waterbesparende kraan