Brauer

Brauer Chrome Edition Badkraan inbouw - douchegarnituur - 3 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - chroom

Adviesprijs €1.011,00
€843,00 incl. BTW
Uw voordeel: €168,00
Artikelcode: 5-CE-046
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome Edition Badkraan inbouw - douchegarnituur - 3 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - chroom

Een perfecte badthermostaat voor in jouw badkamer? De Brauer Chrome Edition inbouw badthermostaat is een echte favoriet! Dit artikel is gemaakt van 100% massief messing met een geborstelde afwerking. Deze ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook functioneel. Met de mogelijkheden van deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer thermostatische inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badthermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, badoverloop en een wandaansluitbocht. De stopkraantjes geven de mogelijkheid om de uitloop en handdouche open en dicht te draaien. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De kraan heeft tevens een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler instarten en energie verbruiken. Doordat het Coldstart-mechanisme ervoor zorgt dat de boiler niet meteen wordt geactiveerd, verbruik je minder energie dan met een andere kraan. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld én draag je jouw steentje bij aan het milieu.

Onderhoud

Natuurlijk wil je de kraan zo mooi mogelijk houden. Wij raden je daarom aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset