Brauer

Brauer Chrome carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - chroom

Adviesprijs €1.077,00
€898,00 incl. BTW
Uw voordeel: €179,00
Artikelcode: 5-CE-095
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Chrome carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - chroom

De Brauer Chrome Carving inbouw badkraan is een echte topper! Deze luxe inbouw badkraan is gemaakt van 100% massief messing met een glanzende chroom afwerking. Brauer Chrome Carving is een complete collectie chroomkleurige badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Brushed Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badkraan van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche gemakkelijk openen en sluiten. Met de thermostaat stel je daarnaast gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De kraan heeft tevens een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, waardoor de cv-ketel, circulatiepomp of boiler starten en energie verbruiken. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan een beter milieu.

Onderhoud

Om de kraan zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om het product na gebruik af te drogen met een zachte doek. Daarnaast adviseren wij je om het product wekelijks met zachte zeep te reinigen. Gebruik daarvoor nooit chloor of reinigingsmiddelen op basis van alcohol of verdunner, omdat dit de kraan kan beschadigen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset