Brauer

Brauer Gold carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - PVD - goud geborsteld

Adviesprijs €1.610,00
€1.342,00 incl. BTW
Uw voordeel: €268,00
Artikelcode: 5-GG-096
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gold carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche rond 3 standen - PVD - goud geborsteld

Met de Brauer Gold Carving inbouw badkraan haal je een absolute topper in huis! Deze luxe inbouw badkraan is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een stijlvolle afwerking van geborsteld goud. De Gold Carving collectie van Brauer staat bekend om zijn goudkleurige badkamerkranen met een stoer karakter. Met deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badkraan wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche openen en sluiten. De thermostaat maakt het gemakkelijk om de gewenste watertemperatuur in te stellen. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat zorgt voor extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is voorzien van het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor gebruik je geen onnodig warm water. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in onnodig energieverbruik van je cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je energie bespaart. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en lever je een bijdrage aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Gold Carving badkraan is een opvallende blikvanger in je badkamer. Daarnaast is de kraan voorzien van een duurzame en milieuvriendelijke PVD-coating. Deze sterke kleurlaag beschermt het materiaal en de goudkleur tegen slijtage en corrosie. De dunne laag zorgt ervoor dat de kraan langdurig beschermd blijft en zijn unieke uitstraling behoudt.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Goud geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset