Brauer

Brauer Brushed Edition Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld RVS

Adviesprijs €1.342,00
€1.118,00 incl. BTW
Uw voordeel: €224,00
Artikelcode: 5-NG-022
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Brushed Edition Badkraan Inbouw - Douchegarnituur - 20cm Uitloop - Inbouwdeel - 3 Gladde Knoppen - Handdouche Staaf 1 Stand - PVD - Geborsteld RVS

De Brauer Brushed Edition inbouw badkraan is een echte topper! Deze luxe badkraan is gemaakt van hoogwaardig messing met een prachtige afwerking van geborsteld RVS. Niet alleen ziet deze badkraan er schitterend uit, maar hij biedt ook uitstekende functionaliteit. Met de vele mogelijkheden van deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer Inbouw Badkraan:

Deze luxe inbouw badkraan van Brauer wordt geleverd inclusief inbouwdeel. Hierdoor kun je de kraan netjes in de wand monteren, wat zorgt voor een strakke afwerking. De set bevat tevens een handdouche, een slang, een baduitloop en een wandaansluitbocht. De kraan is voorzien van drie gladde knoppen waarmee je de uitloop en handdouche kunt openen en sluiten. Met de thermostaat regel je eenvoudig de gewenste watertemperatuur. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die voorkomt dat het water boven de 38 graden komt, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energiezuinig:

Alle Brauer kranen zijn uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je geen onnodig warm water gebruikt. In neutrale positie of licht afwijkende positie krijg je nog steeds koud water, in tegenstelling tot standaard kranen waarbij in neutrale positie al gemengd water wordt geleverd en de boiler wordt geactiveerd. Dankzij het Coldstart-mechanisme bespaar je energie en draag je bij aan een duurzamer milieu. Een win-winsituatie!

PVD-coating:

De Brauer Brushed Edition badkraan is een blikvanger in je badkamer, mede dankzij de duurzame PVD-coating. Deze coating zorgt voor een sterke kleurlaag die milieuvriendelijk en slijtvast is. Het geborsteld RVS komt prachtig naar voren door de fijne en gelijkmatige PVD-afwerking. Deze dunne laag beschermt het materiaal en de kleur, waardoor ze langer mooi blijven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: RVS geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Voorzien van PVD-coating
  • Thermostatisch
  • Type kraan: Inbouwkraan
  • Waterbesparend

Met de Brauer Brushed Edition Badkraan Inbouw haal je een prachtig en functioneel element in je badkamer. Geniet van een comfortabele badervaring en bespaar tegelijkertijd energie. De duurzame PVD-coating zorgt voor langdurige bescherming en een stijlvolle uitstraling. Kies voor kwaliteit en design met Brauer!