Brauer

Brauer Copper Edition Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €1.342,00
€1.118,00 incl. BTW
Uw voordeel: €224,00
Artikelcode: 5-GK-022
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Edition Badkraan Inbouw - Douchegarnituur - 20cm Uitloop - Inbouwdeel - 3 Gladde Knoppen - Handdouche Staaf 1 Stand - PVD - Geborsteld Koper

Op zoek naar een topkwaliteit inbouw badthermostaat? De Brauer Copper Edition inbouw badthermostaat is een absolute topper! Deze luxe badkraan is gemaakt van 100% massief messing met een prachtige geborstelde koperen afwerking. Niet alleen ziet deze kraan er prachtig uit, maar hij is ook zeer functioneel. Met de mogelijkheden van deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer thermostatische inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badthermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Het monteren van de kraan is eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je eenvoudig de uitloop en handdouche openen en sluiten. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. Bovendien is de kraan uitgerust met een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat zorgt voor extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Hierdoor verspil je geen onnodig warm water. Zelfs als je de kraan in een neutrale of licht afwijkende positie opent, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in de neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig opstarten en energieverbruik van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler pas geactiveerd wanneer dat echt nodig is, waardoor je energie bespaart en een bijdrage levert aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Copper Edition badkraan is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige blikvanger in je badkamer. De kraan is voorzien van een duurzame PVD-coating, die milieuvriendelijk en sterk is. Deze coating beschermt de kraan uitstekend tegen slijtage en corrosie, waardoor het materiaal en de kleur extra lang behouden blijven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset