Brauer

Brauer Copper Carving Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld koper

€1.173,10 incl. BTW
Artikelcode: 5-GK-093
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Carving Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld koper

De Brauer Copper Carving inbouw badkraan is een echte topper! Deze luxe inbouw badkraan is gemaakt van 100% massief messing met een afwerking van geborsteld koper. Brauer Copper Carving is een complete collectie koperkleurige badkamerkranen met een robuuste twist! De bedieningshendels en -knoppen van alle Copper Carving kranen zijn voorzien van een reliëf patroon en geven de kranen een stoer karakter. Met de mogelijkheden van deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badkraan van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je monteert de kraan eenvoudig in de wand, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. De stopkraantjes geven de mogelijkheid om de uitloop en handdouche open en dicht te draaien. Met de thermostaat stel je gemakkelijk de gewenste temperatuur in. De kraan heeft tevens een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin!

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Als je de kraan opent in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig activeren van de boiler, circulatiepomp of cv-ketel. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan een beter milieu.

PVD-coating

De Brauer Copper Carving badkraan is een directe blikvanger in jouw badkamer. Daarnaast is deze badkraan voorzien van een duurzame PVD-coating. Deze coating biedt uitstekende bescherming tegen slijtage en corrosie, en zorgt ervoor dat het materiaal en de kleur extra lang behouden blijven.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset