Brauer

Brauer Copper carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - geborsteld koper

Adviesprijs €1.610,00
€1.342,00 incl. BTW
Uw voordeel: €268,00
Artikelcode: 5-GK-095
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Copper Carving inbouw - douchegarnituur - 3 carving knoppen - handdouche staaf 1 stand - PVD - Geborsteld koper

Op zoek naar een topkwaliteit badkraan voor jouw badkamer? De Brauer Copper Carving inbouw badkraan is precies wat je nodig hebt! Deze luxe inbouw badkraan is gemaakt van 100% massief messing met een prachtige geborstelde koperen afwerking. Brauer Copper Carving is een complete collectie koperkleurige badkamerkranen met een stoer karakter. Alle kranen in de Copper Carving serie zijn voorzien van reliëf patroon op de bedieningshendels en -knoppen, wat een robuuste uitstraling geeft. Met deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badkraan van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je kunt de kraan eenvoudig in de wand monteren, waardoor alles mooi is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche gemakkelijk openen en sluiten. Met de thermostaat stel je bovendien eenvoudig de gewenste temperatuur in. De kraan is uitgerust met een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat extra veiligheid biedt voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het Coldstart-mechanisme, waardoor je geen onnodig warm water verspilt. Als je de kraan in een neutrale of zelfs licht afwijkende positie opent, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in neutrale positie gemengd water, wat de cv-ketel, circulatiepomp of boiler activeert en energie verbruikt. Dankzij het Coldstart-mechanisme wordt de boiler niet meteen geactiveerd, waardoor je minder energie verbruikt. Met de Brauer kranen bespaar je geld en lever je een bijdrage aan het milieu.

PVD-coating

De Brauer Copper Carving badkraan is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige blikvanger in jouw badkamer. De kraan is voorzien van een duurzame, milieuvriendelijke en sterke PVD-coating. Deze coating beschermt de koperkleurige afwerking tegen slijtage en corrosie, waardoor de kraan er langdurig mooi uitziet. De dunne PVD-laag zorgt ervoor dat zowel het materiaal als de kleur goed beschermd blijven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Koper geborsteld PVD
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset