Brauer

Brauer Gunmetal Edition Badkraan Inbouw - douchegarnituur - 20cm uitloop - inbouwdeel - 3 gladde knoppen - handdouche rond 3 standen - PVD - geborsteld gunmetal

Adviesprijs €1.342,00
€1.118,00 incl. BTW
Uw voordeel: €224,00
Artikelcode: 5-GM-023
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Brauer Gunmetal Edition Badkraan Inbouw - 20cm uitloop - 3 gladde knoppen - handdouche rond 3 standen - PVD - geborsteld gunmetal

De Brauer Gunmetal Edition inbouw badthermostaat is een echte topper! Deze luxe inbouw badthermostaat is gemaakt van 100% massief messing met een prachtige geborsteld gunmetal afwerking. Niet alleen ziet deze kraan er prachtig uit, maar hij is ook zeer functioneel. Met de mogelijkheden van deze kraan geniet je altijd van een heerlijke en comfortabele badervaring.

Brauer inbouw badkraan

Deze luxe inbouw badthermostaat van Brauer wordt compleet geleverd inclusief inbouwdeel. Je kunt de kraan eenvoudig in de wand monteren, waardoor alles netjes is weggewerkt. De set bevat ook een handdouche, slang, baduitloop en een wandaansluitbocht. Met de stopkraantjes kun je de uitloop en handdouche eenvoudig openen en sluiten. Met de thermostaat kun je gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen. Bovendien heeft de kraan een temperatuurbegrenzing die blokkeert boven de 38 graden, wat zorgt voor extra veiligheid voor jou en je gezin.

Energievriendelijk

Deze Brauer kraan is uitgerust met het energiebesparende Coldstart-mechanisme. Dit mechanisme zorgt ervoor dat je geen onnodig warm water gebruikt. Zelfs als je de kraan opent in een neutrale of licht afwijkende positie, krijg je nog steeds koud water. Bij standaard kranen krijg je in een neutrale positie gemengd water, wat resulteert in het onnodig inschakelen van de cv-ketel, circulatiepomp of boiler en onnodig energieverbruik. Met de Brauer kranen bespaar je dus geld en draag je bij aan een beter milieu.

PVD-coating

De Brauer Gunmetal Edition badkraan is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle blikvanger in jouw badkamer. Deze kraan is voorzien van een duurzame PVD-coating, wat staat voor Physical Vapor Deposition. Deze coating is milieuvriendelijk en biedt een sterke kleurlaag die uitstekend bestand is tegen slijtage en corrosie. De dunne laag zorgt ervoor dat zowel het materiaal als de kleur extra lang beschermd blijven, waardoor de kraan er langdurig als nieuw uitziet. Bovendien zijn vingerafdrukken, kalk- en zeepresten nauwelijks zichtbaar op gunmetal. Dankzij de unieke samenstelling van gunmetal is dit materiaal ijzersterk.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: Gunmetal PVD geborsteld
  • Materiaal: Messing
  • Thermostatische kraan
  • Waterbesparend
  • Inclusief handdoucheset