HotBath

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw bad/douchethermostaat zonder uitloop met 2 stopkranen en staafhanddouche Chroom CW7071EXTCR

Adviesprijs €720,00
€600,00 incl. BTW
Uw voordeel: €120,00
Artikelcode: CW7071EXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw bad/douchethermostaat zonder uitloop met 2 stopkranen en staafhanddouche Chroom CW7071EXTCR

Robuuste en stijlvolle bad/douchethermostaat

Bent u op zoek naar een robuuste en stijlvolle bad/douchethermostaat? Dan is de HotBath Cobber @work afbouwdeel de perfecte keuze. Deze thermostaat is voorzien van drie industriële draaigrepen en een strakke staafhanddouche. Met zijn unieke uitstraling zal dit afbouwdeel een eyecatcher zijn in elke badkamer. Dankzij de robuuste grepen is deze thermostaat ook gemakkelijk te bedienen, zelfs met natte handen. Bovendien is de Cobber @work verkrijgbaar in verschillende kleurafwerkingen, waardoor u uw badkamer naar eigen smaak kunt inrichten.

Flühs inside voor een soepele bediening

Het HotBath Cobber @work afbouwdeel is uitgerust met het unieke 'Flühs inside' mechanisme. Dankzij de volledig messing cartridge met keramische schijven (wit en bruin) gemaakt uit aluminiumoxide, biedt deze thermostaat een opvallend soepele bediening. Het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom verloopt moeiteloos, wat zorgt voor een aangename gebruikservaring. Met 'Flühs inside' geniet u van langdurige kwaliteit en zekerheid.

Plumber Friendly installatiegemak

Het HotBath Cobber @work afbouwdeel is dankzij een uniek innovatief ontwerp eenvoudig te plaatsen. Het product is speciaal ontwikkeld met het oog op installatiegemak, wat het de titel 'Plumber Friendly' heeft opgeleverd. Hierdoor kunt u met vertrouwen uw bad/douchethermostaat installeren, zonder gedoe. Bespaar tijd en moeite met de HotBath Cobber @work afbouwdeel.

Beleef de kracht van Cobber @work in uw badkamer en geniet van hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak. Bestel nu de HotBath Cobber @work afbouwdeel en maak van uw badkamer een industriële oase.

  • Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid
  • Verkrijgbaar in verschillende kleurafwerkingen, passend bij uw interieur
  • Eenvoudig in gebruik, zelfs met natte handen
  • Soepele bediening dankzij 'Flühs inside' mechanisme
  • Gemakkelijk te installeren dankzij 'Plumber Friendly' ontwerp

Over HotBath

HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Met oog voor kwaliteit en functionaliteit ontwikkelt HotBath producten die voldoen aan de exacte behoeften van de markt. De productie van HotBath vindt plaats in Italië, waar de beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en douchesystemen te vinden zijn. De producten van HotBath zijn ontworpen om duurzaam, energiebesparend en gebruiksvriendelijk te zijn. Daarom biedt HotBath een garantieperiode van 5 jaar op haar producten (2 jaar op elektronische onderdelen). Kies voor kwaliteit en stijl met HotBath.

Chroom (CR): tijdloze elegantie

De HotBath Cobber @work afbouwdeel is uitgevoerd in chroom (CR), waardoor het een elegante en verfijnde uitstraling heeft. De sublieme glans van chroom zorgt voor een opvallend en levendig accent in uw badkamer of keuken. Chroom is tijdloos en past goed bij verschillende interieurstijlen. Bovendien behoudt chroom zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd. Laat uw badkamer stralen met de tijdloze elegantie van chroom.