HotBath

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw bad/douchethermostaat zonder uitloop met 2 stopkranen en staafhanddouche Geborsteld Messing PVD CW7071EXTGN

Adviesprijs €1.038,00
€865,00 incl. BTW
Uw voordeel: €173,00
Artikelcode: CW7071EXTGN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @Work afbouwdeel voor inbouw bad/douchethermostaat zonder uitloop met 2 stopkranen en staafhanddouche Geborsteld Messing PVD CW7071EXTGN

Industrieel design voor een robuuste uitstraling

Met het HotBath Cobber @Work afbouwdeel haal je een stoere blikvanger in huis. Met zijn industriële draaigrepen en strakke staafhanddouche brengt dit afbouwdeel een unieke uitstraling naar jouw badkamer. De robuuste grepen zorgen ervoor dat je het product eenvoudig kunt bedienen, zelfs met natte handen. Dit afbouwdeel is verkrijgbaar in vier verschillende kleurafwerkingen, waaronder de prachtige geborsteld messing PVD afwerking. Zo kun je de badkamer naar eigen wens inrichten en een persoonlijke touch geven.

Langdurige soepele bediening met Flühs inside

  • Volledig messing cartridge met keramische schijven
  • Opvallend perfecte soepelheid
  • Eenvoudig sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom

De HotBath Cobber @Work is voorzien van 'Flühs inside', aangedreven door Flühs. Dit staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Het unieke binnenwerk, de cartridges en de omstellingen zijn gemaakt van hoogwaardig messing en hebben keramische schijven van aluminiumoxide. Deze combinatie zorgt voor een soepele bediening bij het openen, sluiten en regelen van de waterstroom. Met Flühs inside ben je verzekerd van langdurig gebruiksgemak en een uitzonderlijke functionaliteit.

Eenvoudig te plaatsen met het Plumber Friendly ontwerp

HotBath-producten zijn ontworpen met een innovatief en eenvoudig te plaatsen ontwerp. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor loodgieters. Het afbouwdeel ontvangt het predicaat "Plumber Friendly" vanwege de gebruiksvriendelijkheid en installatiegemak. Met de HotBath Cobber @Work kun je zonder gedoe genieten van een prachtig design en hoogwaardige kwaliteit.

Cobber @Work, Industrieel op zijn best

Haal de industriële stijl in huis met Cobber @Work. Deze kraan zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling, maar brengt ook beweging in jouw water. Met het unieke tandwiel als handvat kun je eenvoudig het water in beweging brengen. Een bijzondere beleving die nooit verveelt en er ook nog eens prachtig uitziet. Cobber @Work is de perfecte keuze voor liefhebbers van een industriële of minimalistische uitstraling.

HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Alle producten worden geproduceerd in Italië, waar de beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en douchesystemen te vinden zijn. HotBath streeft naar duurzaamheid en energiebesparing, wat resulteert in producten die zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend zijn in het dagelijks gebruik. De HotBath-producten hebben een garantie van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) en zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.

Kies voor een luxueuze uitstraling met geborsteld nikkel

Geborsteld nikkel heeft een subtiele, warme gloed en geeft een ambachtelijke uitstraling aan jouw badkamer. Deze afwerking past zowel in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details. Met geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan die zich moeiteloos aanpast aan zijn omgeving. Geef jouw badkamer een luxueuze uitstraling met de prachtige geborsteld nikkel afwerking van de HotBath Cobber @Work.