HotBath

HotBath Cobber afbouwdeel voor inbouwthermostaat geschikt voor bad/douche zonder uitloop HBCB7071 Chroom

Adviesprijs €750,00
€625,00 incl. BTW
Uw voordeel: €125,00
Artikelcode: CX7071EXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber afbouwdeel voor inbouwthermostaat geschikt voor bad/douche zonder uitloop HBCB7071 Chroom

Productinformatie

Het HotBath Cobber afbouwdeel voor inbouwthermostaat is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kwaliteitsbewuste klanten. Dit afbouwdeel is geschikt voor baden en douches zonder uitloop, waardoor het perfect is voor een moderne en stijlvolle badkamer of douche. Met de chroomafwerking krijgt uw badkamer een elegant en verfijnd tintje.

HotBath is een Nederlandse fabrikant die hoogwaardig sanitair produceert. Al hun producten worden exclusief geproduceerd in Italië, waar ze samenwerken met de beste specialisten in de branche. Deze samenwerking garandeert de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. Bovendien heeft het Cobber afbouwdeel unieke kenmerken die zorgen voor duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak.

Mocht u zich zorgen maken over de duurzaamheid van het product, dan kunt u op beide oren slapen. HotBath biedt namelijk een garantie van 5 jaar op al hun producten, met uitzondering van de elektronische onderdelen. Voor deze onderdelen geldt een garantie van 2 jaar. U kunt er dus op vertrouwen dat uw Cobber afbouwdeel de tand des tijds zal doorstaan.

Kleur: Chroom (CR)

Een kraan in chroom is de perfecte keuze voor een elegante en verfijnde uitstraling in uw badkamer. De chroomafwerking geeft een sublieme glans aan het afbouwdeel, waardoor het een opvallend en levendig accent vormt. Het past moeiteloos bij verschillende materialen en creëert spannende contrasten.

De chroomkleur van het afbouwdeel is tijdloos en past in vrijwel elke interieurstijl. Daarnaast staat chroom bekend om zijn duurzaamheid. Zelfs na verloop van tijd behoudt het zijn unieke uiterlijk, waardoor het afbouwdeel er altijd als nieuw uitziet.

Specificaties

  • Geschikt voor bad/douche zonder uitloop
  • Kleur: Chroom
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Garantie van 5 jaar
  • Duurzaam en energiebesparend

Met het HotBath Cobber afbouwdeel voor inbouwthermostaat creëert u een luxueuze bad- of doucheruimte met een elegant en tijdloos design. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met HotBath.