HotBath

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw bad/douchethermostaat zonder uitloop met 2 stopkranen en staafhanddouche Geborsteld Messing PVD CW7071EXTBBP

Adviesprijs €1.510,80
€1.259,00 incl. BTW
Uw voordeel: €251,80
Artikelcode: CW7071EXTBBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw bad/douchethermostaat zonder uitloop met 2 stopkranen en staafhanddouche Geborsteld Messing PVD CW7071EXTBBP

Stoere blikvanger voor een industriële uitstraling

Neem het heft in eigen hand met Cobber @work. Deze stoere blikvanger zorgt thuis voor een robuuste uitstraling. Met een tandwiel als handvat wordt iedere aanraking met de kraan een unieke beleving. Cobber @work komt perfect tot zijn recht in een industriële of minimalistische omgeving. Het brengt water in beweging en geeft je de mogelijkheid om eenvoudig aan het tandwiel te draaien om het water in beweging te brengen. Dit is niet alleen een functionele beleving, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit.

Flühs inside; langdurige soepele bediening

'Flühs inside', aangedreven door Flühs, is een term in het HotBath-programma die kwaliteit waarborgt en continueert. De unieke, gepatenteerde productie van Flühs binnenwerken, cartridges en omstellingen bestaat uit een volledig messing cartridge met keramische schijven (wit en bruin) vervaardigd uit aluminiumoxide. Deze combinatie zorgt voor een opvallende perfecte soepelheid bij het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom.

Plumber Friendly

De HotBath-producten zijn dankzij een unieke innovatie eenvoudig te plaatsen, wat dit product het predicaat "Plumber Friendly" geeft. Dit maakt de installatie van het Cobber @work afbouwdeel een probleemloze ervaring voor loodgieters.

Over HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardige sanitairproducten. De productie van HotBath vindt volledig in Italië plaats, waar de beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkeling van douchesystemen. Door deze samenwerking kan HotBath producten van de hoogste kwaliteit leveren die duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Alle HotBath-producten hebben een garantieperiode van 5 jaar (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt). Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met HotBath.

Geborsteld Messing PVD (BBP): Een duurzame keuze

Ben je geïntrigeerd door de matte uitstraling van geborsteld messing? Met de geborsteld messing PVD afwerking (BBP) hoef je geen afscheid te nemen van deze stijl. Dankzij de coating behoudt een kraan in deze afwerking na jaren intensief gebruik nog steeds zijn nieuwe uitstraling. Dit maakt het een duurzame keuze die bestand is tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Kortom, een afwerking die de tand des tijds zonder problemen doorstaat en zijn schoonheid behoudt.