HotBath

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw douchethermostaat met 2 stopkranen horizontaal/verticaal Geborsteld nikkel CW7067EXTGN

Adviesprijs €498,00
€415,00 incl. BTW
Uw voordeel: €83,00
Artikelcode: CW7067EXTGN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber @work afbouwdeel voor inbouw douchethermostaat met 2 stopkranen horizontaal/verticaal Geborsteld nikkel CW7067EXTGN

De HotBath Cobber @Work afbouwdeel is de perfecte toevoeging aan je inbouwdouche thermostaat. Met zijn industriële draaigrepen, die zowel horizontaal als verticaal gemonteerd kunnen worden, is het niet alleen praktisch, maar ook een ware blikvanger in je badkamer. Zelfs met natte handen zijn de robuuste grepen gemakkelijk te bedienen. Je kunt deze speciale Cobber variant bestellen in vier verschillende kleurafwerkingen, namelijk chroom, geborsteld nikkel, geborsteld messing PVD en mat zwart. Op deze manier kun je je badkamer helemaal naar eigen wens inrichten.

PVD (alleen voor de Cobber, NBP/BBP/BCP)

Dit product is voorzien van een duurzame PVD coating. PVD staat voor Physical Vapor Deposition en zorgt ervoor dat het oppervlak krasbestendig en roestvrij is. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt de coating zijn originele kleur. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren met PVD afwerking, waaronder gepolijst messing, geborsteld messing en geborsteld koper. Dit zijn stuk voor stuk prachtige kleuren die je badkamer een luxueuze uitstraling geven.

Plumber Friendly

De HotBath-producten staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid, en dit Cobber @Work afbouwdeel is geen uitzondering. Dankzij een unieke innovatie is het product eenvoudig te plaatsen, waardoor het het predicaat Plumber Friendly krijgt. Dit betekent dat je geen professionele loodgieter hoeft te zijn om van dit afbouwdeel te kunnen genieten. Je kunt zonder gedoe en moeilijkheden genieten van het gemak en de kwaliteit die dit product biedt.

Met de HotBath Cobber @Work afbouwdeel haal je niet alleen een praktische toevoeging aan je badkamer in huis, maar ook een stijlvol designelement. Het is de perfecte keuze voor liefhebbers van een stoere, industriële uitstraling. Met het tandwiel als handvat wordt het bedienen van de kraan een unieke beleving. Het brengt water in beweging en nodigt uit om aan te draaien. De Cobber @Work serie komt het beste tot zijn recht in een industriële of minimalistische omgeving, waar het een krachtig icoon zal zijn.

HotBath is een gerenommeerd Nederlands merk dat hoogwaardig sanitair produceert. De producten worden in Italië gemaakt door de allerbeste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en douchesystemen. HotBath streeft naar duurzaamheid, energiebesparing en voordeligheid in dagelijks gebruik. Daarom worden alle HotBath-producten geleverd met een garantieperiode van 5 jaar, met uitzondering van de elektronische onderdelen die een garantieperiode van 2 jaar hebben. Als je op zoek bent naar kwaliteit en vakmanschap, dan kies je voor HotBath.

Deze variant van het Cobber afbouwdeel is uitgevoerd in geborsteld nikkel. De finish heeft een subtiele, warme gloed en wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een unieke uitstraling heeft. Geborsteld nikkel past zowel in minimalistische omgevingen als in ruimtes met rijke details. Het is een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving. Met deze geborsteld nikkel kleur geef je je badkamer een tijdloze en elegante uitstraling.