HotBath

HotBath Archie Afbouwdeel - Inbouw douche thermostaat met 3 stopkranen horizontaal en verticaal te monteren RVS316 AR7070EXTIX

Adviesprijs €1.195,00
€1.016,00 incl. BTW
Uw voordeel: €179,00
Artikelcode: AR7070EXTIX
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Afbouwdeel - Inbouw douche thermostaat met 3 stopkranen horizontaal en verticaal te monteren RVS316 AR7070EXTIX

De ultieme keuze voor duurzaamheid: roestvrij staal (RVS 316)

Maak kennis met de HotBath Archie Afbouwdeel - Inbouw douche thermostaat met 3 stopkranen, vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal (RVS 316). Terwijl andere kranen gemaakt zijn van messing, springt de Archie-serie eruit als het enige model dat volledig is gemaakt van RVS 316. Dit maakt het niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een uiterst duurzaam en betrouwbaar product.

RVS 316 staat bekend om zijn uitzonderlijke weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Of het nu gaat om stoom, water of chemicaliën, deze kraan blijft onaangetast en behoudt zijn glans en functionaliteit voor vele jaren. De duurzaamheid van dit materiaal maakt het vrijwel onverwoestbaar, waardoor het een slimme investering is voor elke badkamer.

Geweldige afwerking en unieke details

Naast de indrukwekkende duurzaamheid, zorgt de HotBath Archie Afbouwdeel ook voor een visueel spektakel in uw badkamer. De bedieningsknop is afgewerkt met een speciaal type materiaal genaamd Vinyl Touch. Deze afwerking geeft niet alleen een luxueuze uitstraling, maar heeft ook een lichtschittering die doet denken aan een klassieke grammofoonplaat. Dit subtiele detail voegt een vleugje elegantie toe aan de kraan, waardoor het direct de aandacht trekt.

Bovendien heeft de kraan een geborstelde afwerking die niet alleen moderne stijl biedt, maar ook vingerafdrukken en waterdruppels effectief verbergt. Hierdoor blijft de kraan er altijd schoon en glanzend uitzien, zonder veel onderhoud. Met zijn stijlvolle uitstraling en unieke details is deze kraan de perfecte eyecatcher voor elke badkamer.

Horizontaal en verticaal te monteren voor maximale flexibiliteit

De HotBath Archie Afbouwdeel biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid dankzij zijn horizontale en verticale montagemogelijkheden. Of u nu een standaarddouche wilt of een unieke, op maat gemaakte opstelling wilt creëren, deze kraan past zich moeiteloos aan uw behoeften aan.

Met de mogelijkheid om horizontaal te monteren, heeft u de vrijheid om de kraan aan de linker- of rechterkant van uw douchewand te plaatsen. Dit maakt het perfect voor elke badkamerindeling. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de kraan verticaal te monteren, wat geweldig is als u een strakke, minimalistische uitstraling wilt bereiken.

Met zijn flexibele montagemogelijkheden kunt u de HotBath Archie Afbouwdeel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en de stijl van uw badkamer. Het is de ideale keuze voor degenen die streven naar zowel functionaliteit als esthetiek.