HotBath

HotBath Archie Afbouwdeel - Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel RVS316 AR7009EXTIX

Adviesprijs €595,00
€506,00 incl. BTW
Uw voordeel: €89,00
Artikelcode: AR7009EXTIX
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Afbouwdeel - Inbouw thermostaat met 2-weg stop-omstel RVS316 AR7009EXTIX

Volledig gemaakt van hoogwaardig RVS 316 (IX)

Geef de ruimte een vleugje elegantie met het HotBath Archie Afbouwdeel. Anders dan andere kranen van Hotbath, is deze kraan volledig vervaardigd uit roestvrijstaal (RVS) 316. Uitblinkend in kwaliteit, weerstand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen, is dit materiaal een duurzame keuze die jarenlang meegaat. Bovendien zorgt de geborstelde afwerking voor een prachtig effect, waardoor deze kraan het middelpunt van de ruimte wordt. Met een bedieningsknop uitgerust met Vinyl Touch, wordt elke aanraking een ervaring met dezelfde lichtschittering als een grammofoonplaat.

Een kraan die opvalt

Ben je op zoek naar een kraan die alle aandacht trekt? Dan is de HotBath Archie Afbouwdeel perfect voor jou. Dankzij het gebruik van roestvrijstaal (RVS) 316 in plaats van messing, heeft deze kraan een unieke uitstraling die direct in het oog springt. De geborstelde afwerking voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Of je nu een moderne of klassieke stijl hebt, deze kraan past perfect bij elk interieur. Met de 2-weg stop-omstel functie heb je volledige controle over het water, waardoor deze kraan niet alleen een blikvanger is, maar ook praktisch in gebruik.

Een duurzame keuze voor jouw ruimte

Wil je een kraan die lang meegaat en bestand is tegen de tand des tijds? Dan is de HotBath Archie Afbouwdeel de ideale keuze. Door het gebruik van RVS 316 (IX) is deze kraan vrijwel onverwoestbaar en bestand tegen vocht, vuil en hoge temperaturen. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van een kraan die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook zijn functionaliteit behoudt. Investeer in kwaliteit en kies voor de HotBath Archie Afbouwdeel - de kraan die een leven lang meegaat.