HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 15 M438AI15

Adviesprijs €1.865,00
€1.585,00 incl. BTW
Uw voordeel: €280,00
Artikelcode: M438AI15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 15 M438AI15

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse producent

HotBath is een Nederlandse producent die gespecialiseerd is in het leveren van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De missie van HotBath is om te voldoen aan de exacte behoeften van de markt door een programma van topkwaliteit te ontwikkelen en te produceren. Om ervoor te zorgen dat alle producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, wordt de productie volledig uitgevoerd in Italië. Dit komt doordat de beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen daar te vinden zijn. Je kunt erop vertrouwen dat HotBath samenwerkt met de meest gerenommeerde fabrikanten in de industrie.

De unieke systemen van HotBath maken de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger in het dagelijks gebruik. Bovendien worden alle HotBath producten geleverd met een garantietermijn van 5 jaar (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt). Je kunt erop vertrouwen dat je investering in een HotBath product wordt beschermd door deze uitgebreide garantie.

Om ervoor te zorgen dat je HotBath product van de hoogste kwaliteit is en voldoet aan jouw wensen, zijn alle producten exclusief verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Dit beteken dat je kunt rekenen op persoonlijke service en deskundig advies bij het aanschaffen van jouw HotBath Cobber M438 regendoucheset.

Een ingetogen en moderne sfeer met Verouderd IJzer (AI)

De kleur Verouderd IJzer zorgt voor een ingetogen en moderne sfeer in je interieur. Met deze esthetische keuze ligt de nadruk op de pure vorm van de kraan. Het verouderd ijzer biedt een matte look die eenvoud en finesse uitstraalt. Deze warme uitstraling maakt de kraan een waardevolle toevoeging aan elke designbadkamer en open keuken, waarin genieten en ontspannen centraal staan. Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset in Verouderd IJzer (AI) creëer je een stijlvolle en rustgevende omgeving waarin je heerlijk kunt ontspannen.