HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm en doucheslang 150 cm met handdouche M438AI1

Adviesprijs €1.619,00
€1.376,00 incl. BTW
Uw voordeel: €243,00
Artikelcode: M438AI1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Maak kennis met de HotBath Cobber M438 regendoucheset

Opladen en ontspannen in stijl

Geef jezelf een geweldige douche-ervaring met de HotBath Cobber M438 regendoucheset. Deze set is perfect voor degenen die houden van luxe en comfort in de badkamer. Met een royale hoofddouche van 20 cm en een doucheslang van 150 cm, zorgt deze set ervoor dat je kunt genieten van een uitgebreide, regenachtige douche-ervaring. Maar dat is nog niet alles - deze set wordt geleverd met een handdouche, waardoor je het gemak hebt om jezelf optimaal schoon te maken. Dit is de perfecte regendoucheset voor een verfrissende start van de dag of een ontspannen einde van de avond.

Een combinatie van kwaliteit en design

Bij HotBath begrijpen ze het belang van hoogwaardige producten in de badkamer. Daarom hebben ze de HotBath Cobber M438 regendoucheset ontwikkeld met oog voor detail en vakmanschap. Deze set is gemaakt van duurzame materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien is de Cobber M438 regendoucheset een echte blikvanger in je badkamer, dankzij de prachtige afwerking in Verouderd IJzer. Deze kleur geeft een moderne en ingetogen sfeer aan je interieur, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een warme en elegante uitstraling.

De betrouwbare keuze voor je badkamer

HotBath streeft naar perfectie en dit is te merken aan de betrouwbaarheid van hun producten. De Cobber M438 regendoucheset is ontworpen om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Door hun uitgebreide netwerk van gerenommeerde fabrikanten hebben ze de mogelijkheid om de beste technologieën te gebruiken en hoogwaardige producten te leveren. Daarnaast biedt HotBath een garantie van 5 jaar op de producten, zodat je zonder zorgen van je regendoucheset kunt genieten.

Geniet van een luxe en comfortabele douche-ervaring met de HotBath Cobber M438 regendoucheset. Bestel vandaag nog en transformeer je badkamer in een oase van rust en ontspanning.