HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 5 M438AI5

Adviesprijs €1.655,00
€1.407,00 incl. BTW
Uw voordeel: €248,00
Artikelcode: M438AI5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 5 M438AI5

Kwaliteit en vakmanschap van wereldklasse

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het doel van HotBath is om een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit op de behoeften van de markt. Om deze reden wordt het sanitair extern geproduceerd in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn.

HotBath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen. Deze samenwerking zorgt voor duurzame, energiebesparende en kostenefficiënte producten.

Alle HotBath-producten worden geleverd met een garantie van 5 jaar, met uitzondering van elektronische onderdelen. Voor elektronische onderdelen geldt een garantietermijn van 2 jaar. Zo kun je zorgeloos genieten van een uitstekende kwaliteit.

Verouderd IJzer: Een tijdloze esthetiek

De HotBath Cobber M438 regendoucheset in de kleur Verouderd IJzer (AI) voegt een ingetogen en moderne sfeer toe aan je interieur. De matte afwerking benadrukt de strakke vorm van de kraan en straalt eenvoud en finesse uit.

De warme uitstraling van Verouderd IJzer maakt deze kraan een prachtige aanwinst voor elke designbadkamer en open keuken. Geniet van een ontspannen sfeer en laat deze kraan het middelpunt van je ruimte zijn.

Kenmerken van de HotBath Cobber M438 regendoucheset:

  • Hoofddouche met een diameter van 30 cm voor een luxueuze douche-ervaring
  • Flexibele doucheslang van 150 cm voor extra gebruiksgemak
  • Handdouche voor het gemakkelijk spoelen van moeilijk bereikbare plekken
  • Model 5 M438AI5 voor een eigentijdse uitstraling

Haal de HotBath Cobber M438 regendoucheset in huis en geniet van de hoogwaardige kwaliteit, tijdloze esthetiek en het ultieme doucheplezier dat dit product te bieden heeft.