HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm en doucheslang 150 cm met handdouche M438BB1

Adviesprijs €1.426,00
€1.212,00 incl. BTW
Uw voordeel: €214,00
Artikelcode: M438BB1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm en doucheslang 150 cm met handdouche M438BB1

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van HotBath

Bent u op zoek naar een regendoucheset van topkwaliteit? Look no further! HotBath, een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, presenteert de HotBath Cobber M438 regendoucheset. HotBath streeft ernaar om een programma te ontwikkelen dat precies aansluit op de eisen van de markt. De productie van HotBath vindt plaats in Italië, waar enkel 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Met jarenlange ervaring in fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en het ontwikkelen van douchesystemen, maakt HotBath gebruik van de meest gerenommeerde fabrikanten in deze vakgebieden.

Wat deze regendoucheset echt uniek maakt, is het duurzame, energiebesparende en voordelige ontwerp. Met HotBath kunt u vertrouwen op kwaliteit die lang meegaat. Om uw vertrouwen te onderstrepen, biedt HotBath een garantie van 5 jaar op al hun producten (exclusief elektronische onderdelen). Wanneer u deze regendoucheset aanschaft, bent u verzekerd van een product dat met zorg is ontworpen en ontwikkeld, wat zorgt voor een geweldige douchervaring keer op keer.

Geborsteld Messing: een vleugje luxe in uw badkamer

Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset kunt u niet alleen genieten van uitstekende functionaliteit, maar ook van een prachtige esthetiek. Deze set wordt geleverd in de kleur Geborsteld Messing zonder PVD coating, ook wel brushed brass genoemd. Deze afwerking geeft de kraan een ambachtelijke uitstraling en zorgt voor een perfecte balans tussen luxe en subtiliteit.

Geborsteld messing heeft van nature een levendige uitstraling, omdat de metaalfinish door de tijd heen van kleur verandert. Dit patina geeft uw badkamer een unieke charme en creëert een rustige sfeer. Bovendien is het onderhoud van deze afwerking eenvoudig. Gebruik simpelweg een zilver- of koperpoets om het natuurlijke patina te reinigen en te behouden. Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset in Geborsteld Messing haalt u een tijdloze blikvanger in huis.

Koop uw HotBath Cobber M438 regendoucheset vandaag nog

Waar wacht u nog op? Breng een vleugje luxe en kwaliteit in uw badkamer met de HotBath Cobber M438 regendoucheset. Profiteer van de expertise van HotBath en geniet van een duurzame en energiebesparende doucheset. Met een garantietermijn van 5 jaar weet u zeker dat u een betrouwbare aankoop doet.

Haal vandaag nog deze prachtige regendoucheset in huis en transformeer uw dagelijkse douche-ervaring!