HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model P M438BBP5

Adviesprijs €2.659,00
€2.260,00 incl. BTW
Uw voordeel: €399,00
Artikelcode: M438BBP5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model P M438BBP5

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse bodem

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met hun jarenlange ervaring en expertise streven ze ernaar om een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit op de wensen van de markt. De productie van HotBath vindt plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. In samenwerking met gerenommeerde fabrikanten wordt elk aspect van de douchesystemen, van fijnmetaalbewerking tot het testen van de producten, tot in de puntjes verzorgd.

HotBath heeft enkele unieke systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat hun producten duurzaam, energiebesparend en kostenefficiënt zijn in het dagelijks gebruik. Daarom bieden ze een garantieperiode van maar liefst 5 jaar voor hun producten, met uitzondering van de elektronische onderdelen die gedekt worden door een garantie van 2 jaar. Alleen sanitair speciaalzaken in Nederland en België bieden de exclusieve collectie van HotBath aan.

Een tijdloze schoonheid met geborsteld messing

De HotBath Cobber M438 regendoucheset is verkrijgbaar in de prachtige kleur Geborsteld Messing (BBP). Als je valt voor de matte uitstraling van geborsteld messing, hoef je geen afscheid te nemen. Dankzij de PVD-coating behoudt deze kraan zijn nieuwheid, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Geborsteld messing is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen. Kortom, deze finish trotseert moeiteloos de tand des tijds en behoudt zijn ongeëvenaarde schoonheid.