HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 15 M438BB15

Adviesprijs €1.676,00
€1.425,00 incl. BTW
Uw voordeel: €251,00
Artikelcode: M438BB15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset

HotBath Cobber M438 Regendoucheset

Kwalitatief hoogwaardig sanitair

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset ben je verzekerd van een stijlvol en duurzaam douchesysteem. HotBath heeft zichzelf als doel gesteld om aan de exacte vraag van de markt te voldoen en ontwikkelt daarom een programma van hoge kwaliteit. Het sanitair wordt volledig geproduceerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uitmaken van het HotBath-netwerk behoren tot de gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en assemblage. Deze expertise zorgt ervoor dat de HotBath producten duurzaam, energiebesparend en betrouwbaar zijn.

Luxe en ambachtelijke uitstraling

De HotBath Cobber M438 regendoucheset is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Messing zonder PVD coating. Deze kleur, ook wel brushed brass genoemd, geeft een kraan 'met een touch of gold'. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een unieke ambachtelijke uitstraling heeft. Het geborsteld messing verandert natuurlijk van kleur, wat resulteert in een levendige en elegante uitstraling. De luxe uitstraling van geborsteld messing voegt een vleugje verfijning toe aan elke badkamer. Deze afwerking zorgt voor een rustige sfeer en maakt elke ruimte compleet. Om het natuurlijke patina te behouden, is het aanbevolen om zilver- of koperpoets te gebruiken.

Gegarandeerde kwaliteit en exclusiviteit

De Cobber M438 regendoucheset is voorzien van een garantie van 5 jaar volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Dit is een blijk van vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. Met deze regendoucheset geniet je dus jarenlang zorgeloos van een comfortabele en luxe douche-ervaring. Let op: de garantie van de elektronische onderdelen is 2 jaar. Daarnaast zijn alle HotBath producten exclusief verkrijgbaar bij gespecialiseerde sanitairwinkels in Nederland en België. Hierdoor ben je verzekerd van deskundig advies en persoonlijke service bij de aanschaf en installatie van jouw HotBath Cobber M438 regendoucheset.