HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 15 M438BBP15

Adviesprijs €2.893,00
€2.459,00 incl. BTW
Uw voordeel: €434,00
Artikelcode: M438BBP15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset

Ontdek het beste van HotBath

HotBath presenteert met trots de Cobber M438 regendoucheset. Geniet van een heerlijke douche-ervaring met deze kwalitatief hoogwaardige set. HotBath, een Nederlandse producent van sanitair, heeft met precisie en vakmanschap dit systeem ontwikkeld om te voldoen aan de wensen van veeleisende klanten zoals jij.

Geavanceerde functies voor jouw comfort

De hoofddouche heeft een royale diameter van 30 cm, waardoor het water als een verkwikkende regen op je neerdaalt. De doucheslang van 150 cm biedt optimale bewegingsvrijheid, zodat je moeiteloos je hele lichaam kunt reinigen. En wanneer je behoefte hebt aan extra flexibiliteit, kun je de handdouche gebruiken om gericht te douchen.

HotBath heeft innovatieve en duurzame systemen geïntegreerd in deze regendoucheset. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van een ontspannende douche, maar ook kunt besparen op water en energie. Daarnaast zijn alle HotBath producten uitgerust met een garantie van 5 jaar, waardoor je verzekerd bent van de kwaliteit en duurzaamheid van je aankoop.

Geborsteld Messing - Een tijdloze uitstraling

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de BBP finish, oftewel geborsteld messing PVD. Dankzij de speciale coating behoudt deze kraan zijn glans, zelfs na jaren van intensief gebruik. Geborsteld messing PVD is niet alleen mooi om te zien, maar biedt ook geweldige eigenschappen zoals een hoge weerstand tegen corrosie, oxidatie en krassen. Dit maakt het een duurzame keuze die de tand des tijds doorstaat.

Met HotBath Cobber M438 regendoucheset in Geborsteld Messing voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je badkamer, maar creëer je ook een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Ga voor kwaliteit, luxe en duurzaamheid met deze prachtige regendoucheset van HotBath.