HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 5 M438BB5

Adviesprijs €1.496,00
€1.272,00 incl. BTW
Uw voordeel: €224,00
Artikelcode: M438BB5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

voor de HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 5 M438BB5

Een hoogwaardige regendoucheset voor een luxueuze douche-ervaring

Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset haal je een stukje luxe in huis. Deze regendoucheset combineert functionaliteit en stijl met zijn hoogwaardige materialen en doordacht ontwerp.

  • Hoofddouche van 30 cm: Geniet van een ontspannende en revitaliserende douche onder de royale hoofddouche van 30 cm. Het brede oppervlak zorgt voor een gelijkmatige waterstroom en verhoogt het doucheruimtegevoel.
  • Handdouche meegeleverd: De regendoucheset wordt geleverd met een handdouche voor extra flexibiliteit. Gebruik de handdouche om specifieke lichaamsdelen te spoelen of om je haren grondig te wassen.
  • Doucheslang van 150 cm: Met de 150 cm lange doucheslang heb je voldoende bewegingsvrijheid tijdens het douchen. Bereik elke hoek van de douche zonder beperkingen.

De HotBath Cobber M438 regendoucheset is een product van hoge kwaliteit. HotBath, een bekende Nederlandse producent van sanitair, staat garant voor hoogwaardige producten die aan de vraag van de markt voldoen.

Exclusieve productie in Italië voor de beste kwaliteit

HotBath produceert al zijn producten volledig in Italië, omdat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Deze zorgvuldig geselecteerde producenten behoren tot de topfabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en het ontwikkelen van douchesystemen.

Met trots heeft HotBath enkele unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat de HotBath Cobber M438 regendoucheset een betrouwbare en langdurige investering is.

Geborsteld messing voor een luxueuze uitstraling

Het HotBath Cobber M438 Model 5 M438BB5 regendoucheset wordt geleverd in de prachtige kleur Geborsteld Messing zonder PVD-coating. Deze afwerking, ook wel brushed brass genoemd, geeft de kraan een stijlvolle en ambachtelijke uitstraling.

Geborsteld messing heeft een uniek karakter doordat de metaalfinish natuurlijk van kleur verandert, waardoor een levendig resultaat ontstaat. Deze duurzame kleur brengt rust en elegantie in jouw badkamer, zonder te overdadig te zijn.

De HotBath Cobber M438 regendoucheset in geborsteld messing is eenvoudig te onderhouden. Gebruik een mild schoonmaakmiddel en een zilver- of koperpoets om het natuurlijke patina te behouden en de kraan in optimale staat te houden.