HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm en doucheslang 150 cm met handdouche M438BBP1

Adviesprijs €2.323,00
€1.975,00 incl. BTW
Uw voordeel: €348,00
Artikelcode: M438BBP1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm en doucheslang 150 cm met handdouche M438BBP1

Kwaliteit en vakmanschap van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met als doel om een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften van de markt, werkt HotBath samen met de beste specialisten in Italië. Deze producenten zijn experts in fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen. Hierdoor garandeert HotBath duurzame, energiebesparende en kostenefficiënte producten.

Langdurige schoonheid met geborsteld messing

Ben je gecharmeerd van de matte uitstraling van geborsteld messing? Dan is deze regendoucheset met de BBP (gebortsteld messing PVD) finish de perfecte keuze voor jou. Dankzij de speciale coating behoudt de kraan na jaren intensief gebruik zijn nieuwe uitstraling. Metaalcorrosie, oxidatie en krassen krijgen geen kans op deze duurzame en kwalitatieve finish. Wat een geruststelling om te weten dat deze regendoucheset er altijd prachtig uit zal blijven zien!

Een investering voor de toekomst

HotBath staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom bieden zij een garantieperiode van maar liefst 5 jaar op hun producten (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt). Dit geeft je de gemoedsrust dat je een regendoucheset van topkwaliteit in huis haalt. Wees slim en maak de juiste keuze door te kiezen voor de duurzaamheid en stijl van de HotBath Cobber M438 regendoucheset.