HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm en doucheslang 150 cm met handdouche M438BCP1

Adviesprijs €2.323,00
€1.975,00 incl. BTW
Uw voordeel: €348,00
Artikelcode: M438BCP1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm en doucheslang 150 cm met handdouche M438BCP1

Een hoogwaardig sanitair product van Nederlandse bodem

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met een sterke focus op kwaliteit, heeft HotBath een programma ontwikkeld dat voldoet aan de exacte behoeften van de markt. Om aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen, wordt de productie van HotBath uitbesteed aan specialisten in Italië, waar de beste vakmensen ter wereld te vinden zijn.

  • Gerenommeerde fabrikanten met expertise in fijnmetaalbewerking, verchromen en thermostaattechnologie worden ingeschakeld om de topkwaliteit te waarborgen.
  • Alle douchesystemen worden zorgvuldig getest en ontwikkeld om duurzaam, energiebesparend en kostenefficiënt te zijn in het dagelijks gebruik.
  • HotBath biedt een garantieperiode van 5 jaar op de meeste producten, met uitzondering van elektronische onderdelen waarvoor een garantieperiode van 2 jaar geldt.
  • De exclusieve HotBath-producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde sanitairspeciaalzaken in Nederland en België, waardoor je verzekerd bent van deskundig advies en service.

Een verfijnde keuze met Geborsteld Koper PVD

De HotBath Cobber M438 regendoucheset in de kleur Geborsteld Koper (BCP) biedt een unieke combinatie van stijl en duurzaamheid. Met een kleurtoon die door de PVD-coating prachtig verouderd lijkt, behoudt deze kraan zijn elegante uitstraling gedurende de jaren.

Het onderscheidende kenmerk van Geborsteld Koper PVD is de krachtige afwerking die bestand is tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Hierdoor is het de ideale keuze voor ruimtes waar sfeer, luxe en design centraal staan.

Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een statement van stijl en klasse.