HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 20 cm staafhanddouche en doucheslang 150 cm M438BCP

Adviesprijs €2.089,00
€1.776,00 incl. BTW
Uw voordeel: €313,00
Artikelcode: M438BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset

Hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap

Kies voor de HotBath Cobber M438 regendoucheset en geniet van hoogwaardig sanitair van een Nederlandse producent. HotBath is toegewijd aan het ontwikkelen van hoogwaardige producten die voldoen aan de vraag van de markt. De productie vindt plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. Met HotBath ben je verzekerd van duurzame, energiebesparende en voordelige producten. De regendoucheset wordt geleverd met een garantieperiode van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen), volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Ontdek nu de perfecte combinatie van vakmanschap en functionaliteit!

Geborsteld Koper (BCP): Een unieke uitstraling

Geef je badkamer een unieke uitstraling met de Geborsteld Koper (BCP) kleur van de HotBath Cobber M438 regendoucheset. Deze finish zorgt voor een doorleefde look en een warme kleurtoon. Dankzij de PVD-coating behoudt de kraan zijn verouderde uitstraling, zelfs na jarenlang gebruik. Geborsteld Koper PVD is bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring, waardoor het de ideale keuze is voor ruimtes waar sfeer, luxe en design centraal staan. Geef je badkamer de perfecte finishing touch met deze krachtige en duurzame kraan!

Breng comfort in je badkamer

Met de HotBath Cobber M438 regendoucheset geniet je van ultiem doucheplezier. De set wordt geleverd met een hoofddouche van 20 cm en een staafhanddouche, zodat je kunt kiezen voor de perfecte douche-ervaring. De bijgeleverde doucheslang van 150 cm biedt voldoende bewegingsvrijheid. Met deze regendoucheset creëer je een spa-achtige ervaring in je eigen badkamer. Geniet van ontspanning en comfort met de HotBath Cobber M438 regendoucheset!