HotBath

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 15 M438BCP15

Adviesprijs €2.893,00
€2.459,00 incl. BTW
Uw voordeel: €434,00
Artikelcode: M438BCP15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber M438 regendoucheset hoofddouche 30 cm en doucheslang 150 cm met handdouche Model 15 M438BCP15

Een kwalitatief hoogwaardige sanitaire oplossing

HotBath, een Nederlandse producent van sanitair, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van de markt. De productie vindt volledig plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die zorgen voor duurzamere, energiebesparende en kosteneffectievere producten. Daarnaast biedt HotBath een garantieperiode van 5 jaar op al hun producten, met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantieperiode van 2 jaar geldt. Je kunt de producten van HotBath uitsluitend vinden bij geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Een levendige kraan met een verouderde look: Geborsteld Koper (BCP)

De HotBath Cobber M438 regendoucheset heeft een prachtige Geborsteld Koper (BCP) afwerking. Deze afwerking geeft de kraan een doorleefd uiterlijk en een unieke kleurtoon. Dankzij de PVD-coating behoudt deze kraan zijn verouderde uitstraling, zelfs na jarenlang gebruik.

Geborsteld Koper (BCP) is een krachtige finish die bestand is tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Hierdoor blijft de kraan er altijd als nieuw uitzien. Deze afwerking is perfect voor ruimtes waar sfeer, luxe en design belangrijk zijn.

Specificaties van de HotBath Cobber M438 regendoucheset:

  • Hoofddouche met een diameter van 30 cm
  • Handdouche inbegrepen
  • Doucheslang van 150 cm
  • Model 15 M438BCP15