HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.274,00
€1.083,00 incl. BTW
Uw voordeel: €191,00
Artikelcode: IBS20ACR13
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Een combinatie van design en functionaliteit

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A haal je een perfecte combinatie van design en functionaliteit in huis. Deze regendoucheset voegt een vleugje elegantie toe aan je badkamer, terwijl het je ook voorziet van een prachtige douche-ervaring.

De set bestaat uit hoogwaardige materialen en is van uitmuntende kwaliteit. De regendouche heeft een diameter van 20 cm, waardoor je kunt genieten van een brede en gelijkmatige waterstraal. Daarnaast heeft de set een handdouche met drie verschillende standen, zodat je altijd kunt kiezen voor de optimale waterstraal die aan jouw behoeften voldoet.

  • 20 cm hoofddouche met een brede en gelijkmatige waterstraal
  • Handdouche met wandhouder en drie verschillende standen voor ultiem comfort
  • Plafondbuis van 30 cm voor eenvoudige installatie

Een duurzaam en betrouwbaar product

Bij Hotbath staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot de beste in de industrie en hebben jarenlange ervaring in het maken van hoogwaardig sanitair. Deze regendoucheset is volledig geproduceerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Hierdoor ben je verzekerd van een product dat lang meegaat en van uitstekende kwaliteit is.

Daarnaast is de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A ook energiebesparend. Het innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat je water en energie bespaart, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Deze regendoucheset is een slimme investering op lange termijn.

Kies voor stijl met chroom

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A is uitgevoerd in chroom, een tijdloze kleur die past bij vrijwel elk interieur. Chroom geeft een elegante en verfijnde uitstraling aan je badkamer en is zeer eenvoudig te combineren met andere materialen. Het staat bekend om zijn duurzaamheid en behoudt zijn glans en uiterlijk zelfs na verloop van tijd.

Geniet van een opvallend en levendig accent in je badkamer met deze regendoucheset in chroom. Het voegt een vleugje stijl toe aan elke douchesessie.